}); Reaksi Luahan Abang Mangsa Culik, Adik Sudah Mati Dan Di Rogol (3 Foto) | otakkambingrebus

Reaksi Luahan Abang Mangsa Culik, Adik Sudah Mati Dan Di Rogol (3 Foto)


Ya Allahhhh !! kenapa dorang ni kejam sangat2.. kenapa korang cakap adik aku mati kne bunuh lah, kne rogol lah, kes selesai lh ape lah!! Ape korang nk sebenarnye !!

Tolong sangat tolong jangan percaya post2 bodoh macam ni!!! Aku mntak doakan dia selamat korang sibuk sebar fitnah cakap dia dah mati!! Sedangkan polis xbagi info apa2 lagi korang dah pandai2 nk buat cerita!!

Mungkin tak kena kat batang hidung korang boleh lh ckp mcm2, ada pulak yg melawak! Weh ko ingat benda mcm ni blh buat main2 ke??!!!

Ni soal hidup mati adik aku tau tak!! Ape perasaan family2 aku bila baca post2 korang nih!! Tunjuk bukti yg sahih dulu lah baru cakap!!

Aku xtau korang ni spisis ape laa.. Tolong ah ni bukan benda main2 dohh.. Fikir lh skit perasaan kteorg,, jgn buat cerita bodoh mcm ni wehh tolong ahh!!

Ckup lah tekanan yg kteorg rase jgn nk ditokok tambah!! Tolong ah weh jgn sebar berita palsu.. Aku berharap sgt2 ni polis dpt jumpa dia sblm dia n yg lain2 kne bawak jauh dari sini.. Allah..Polis detact dia ada kat banting.. bukan kt jb.. mse dia sedar dlm van putih tu dia trnmpak sign board JB.. sbb tu kami ingat dia kt jb.. and lepas dia dpt curi hp pnculik tu polis trus dpt detact . no tu dekat banting..n skrg polis tgh buat kerja dorang.. kteorg cuma tggu info dr pihak polis n setakat ni polis blm bg info ape2 lagi..

klau ada nnti aq update.. tp aku yakin yg dia masih hidup.. tlg doa yg baik2 untuk dia.. dia blm dijumpai lagi cuma dpt kesan dia ada kt mne tu je.. nasib baik dia dpt curi hp pnculik tu at least polis dpt detact no tu kt mne.. selebihnya pihak polis yg uruskan.. apa2 pun aku mntak korang doakn agar pihak polis dpt jumpa dia dlm keadaan yg SELAMAT.. Nk cerita mcm mne dia kne culik mmg pnjng sgt..

Apa2 prkembngan trbaru aku akn update.. Tv3&9 ada call akk sepupu aku n mngkin kes ni msuk berita.. kt situ korg blh dngr crita yg sebetul2 nya.. Dia msh blm dijumpai lg cuma polis dpt kesan lokasi dia trkini dekat mne.. harap korang phm ayat tu..

Nama : Nur Athirah Amirah
Lokasi Terakhir : Bandar baru sultan sulaiman klang.
Umur : 14tahun..
Suspek : Van warna putih, pemandu india..

Contact Form

Name

Email *

Message *